Ieder feest wordt epic

met onze Volkswagen Photobooth!

foto: @[476755599138548:maxkneefel.nl]

Festival

Je kent het wel. Heerlijke muziek, gezellig met vrienden naar een tof feestje. Dat wil je natuurlijk vastleggen. Fotobusje is beter dan een selfie met je telefoon. Je krijgt namelijk meteen een printje mee.

Door de vintage uitstraling van deze Volkswagen T2A deluxe bus kun je er niet omheen en moet je dit proberen. Direct delen kan natuurlijk ook nog steeds.

Beurs

Als je op een leuke beurs bent, wil je graag een aandenken. Jij bent daar immers geweest en dit neem je maar al te graag mee naar huis.

De bezoekers van een beurs zullen zeker met een glimlach op zak huiswaarts keren. Daarnaast heb je leuke foto’s van de mensen die er zijn geweest.

IMG_0808
8_kasteelheeswijk

Bruiloft

Geef je gasten een unieke herinnering mee. Op het fotokader prijkt jullie unieke design en zodoende heb je geen bedankjes meer nodig. Het is namelijk echt jullie ding. Jullie vrienden gaan het geweldig vinden en je bent niet beperkt aan een limiet.

Alle foto’s ontvang je van ons meteen op een USB-stick. Zo heb je al het bewijsmateriaal van jullie feest in handen. Maar het is natuurlijk ook goed te combineren met bijvoorbeeld een uniek gastenboek.

Controleer de beschikbaarheid

Winkelactivatie

Wil je iedereen kennis laten maken met jouw merk? Of heb je gewoon een leuk feestje te vieren? Laat je gasten verkleed op de foto gaan en maak de gekste foto’s. Je kan het helemaal in je eigen smaak inrichten.

DSC_0987_contrast
hockey_uitsnede

Sportevenement

Een toernooitje? Maak het nog leuker met Fotobusje. Desnoods parkeren we hem op de middenstip waar iedereen met elkaar op de foto kan.

Vaak werken we op deze evenementen samen met onze partner N1CE. Deze frozen cocktails zijn heerlijk verfrissend na alle inspanning.

Controleer de beschikbaarheid

En we plaatsen vrijblijvend een optie!

Als je de datum door geeft kijken we direct naar de beschikbaarheid en plaatsen een optie voor je. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je wensen door te spreken.

    Soort event: