Onze topper Nikky beleefde Fotobusje bij de Efteling;

Sfeer

‘’Koude drankjes, fijne deuntjes, blote voeten én de zon die mij nog een extra kleurtje heeft gegeven. Dit klinkt op zich als een goede dag, maar er is meer! Met een koptelefoon op en een koude gin-tonic kon je genieten van de Silent Disco in het Spookslotbos. Een droomwereld tussen de elfjes, een DJ die je even weg laat dromen en tegelijkertijd gebruik maken van de lekkerste cocktails & wafels. Ook nog en unieke bus met eigen platenspeler waar jij de baas over bent. Kortom voor ieder wat wils!

Fotobusje

Wij mochten met ons Fotobusje de Midsummer Area veroveren. Hier was veel te beleven, van live muziek tot healthy smoothies (of pizza en patat) en van een voetenbadje tot een heerlijke hangmat van Lipton Ice Tea. Van 14:00 tot 00:00 was iedereen welkom om bij ons leuke plaatjes te schieten.

Concept

Deze keer werkten wij aan een speciaal concept. Naast dat mensen een foto mochten maken, hadden wij ook een echte Efteling dichter tot onze beschikking. Nu denk je vast wat hebben foto’s en gedichten met elkaar te maken? Simpel: in het kort vertel je wat over jezelf aan onze super leuke dichter, hierna stap je het busje in en maak je zoals je dat van ons gewend bent 3 foto’s. Even geduld en je foto’s worden geprint met daarnaast een uniek gedichtje speciaal voor jou getikt. En dit allemaal op een ouderwetse typemachine. Bezoekers blij met hun foto’s, de dichter een dikke kus geven en met een brede glimlach weer verder gaan. Hier word ik keer op keer weer vrolijk van. Best job ever!

Check hier de videocompilatie.